Kop

 

Over PAZ

Theater rondom de molen, toneel op het strand en Cultuurhuis HOP of bijzondere voorstellingen zoals poezie, verhalen, stand up comedie, open podium ook voor andere gezelschappen op allerlei onverwachte locaties. De stad en haar omgeving zijn zelf het podium voor cultuur en creativiteit!

PAZ is op zoek naar enthousiaste mensen die mee willen doen met activiteiten die we gaan organiseren, of die met gezelschap of als solo act een bijdrage kunnen leveren aan het open-podium.

In de afgelopen jaren hebben een aantal enthousiaste inwoners van de havenstad de handen ineengeslagen om samen invulling te geven aan hun wens: een eigen 'theaterwerkplaats van en voor Delfzijsters'!

Stichting PAZ werkt nauw samen met andere organisaties in de gemeente Delfzijl en omliggende regio. De Stichting Podiumkunsten Aan Zee weet zich facilitair en organisatie-technisch ondersteund door o.a. Stichting De Draad, Stichting Beleveniscollectief en Stichting Met Meer Cultuur. Door deze connecties kan niet alleen een zeer breed publiek bereikt worden maar wordt tegelijk ook voorzien in diverse benodigde voorzieningen die de activiteiten en de organisatie van evenementen mogelijk maakt.

 
 
© 2014 -2017 Stichting Podiumkunsten aan Zee